Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мухи в будинку - звідки з'являються і як їх позбутися?

  1. Чому мухи ховаються в вашому домі?
  2. Чому треба знищувати мух?
  3. Аквафумігатори
  4. Пастки для мух
  5. УФ лампа для знищення мух
  6. Аерозолі та спреї
  7. Аерозоль Dr. Klaus
  8. спреї

Відразу кілька видів мух можна помітити в приміщенні в кінці літа і восени. Вони намагаються знайти притулок в вашій оселі, щоб благополучно перезимувати і дочекатися перших теплих днів. Що характерно, мухи які з'являються будинки восени відрізняються особливою «агресивністю» - вони так і норовлять спікірувати на людину. Їх дотику вкрай неприємні і виникає почуття, що мухи кусають вас.

Насправді кусаються не звичайні домашні мухи, а їх особливий вид - мухи-жигалки, але від цього знання не легше. Звідки з'являються мухи в будинку і як від них швидше позбутися - тема нашої статті.

зміст:

Відразу кілька видів мух можна помітити в приміщенні в кінці літа і восени

Як позбутися від мух в будинку?

Чому мухи ховаються в вашому домі?

Для своєї сплячки мухи в будинку вибирають теплі і добре освітлені вікна, розташовані на південній і західній стороні будівлі. Воліють верхні поверхи і горищні приміщення.

Якщо вдома з'явилися мухи та їх велику кількість, знайте, що більша половина вже влаштувалася на зимівлю. Для їх проникнення в будинок досить мікроскопічного отвори, ті щілини, на які ви не звернули уваги для них «розчинені ворота» і обіцянку теплою зимівлі в теплі і безпеці.

Нашестя мух в будинку не випадково, навряд чи де ці комахи зможуть знайти затишне місце з постійною температурою протягом холодного сезону. Вони забиваються в вентиляційні отвори, заповзають в тріщини стін, щілини під сайдингом і прорізи дерев'яних вікон. У спробі сховатися від холодів вони доставляють нам неприємності: настирливо дзижчать і створюють багато сміття при настанні весни.

Мухи в заміському будинку з'являються не тільки в переддень холодів. Якщо неподалік є звалище, компостні купи або домашні тварини, вони волею-неволею залетять в ваше житло. Особливо багато мух в будинку на горищах і в стінових пустотах, там вони копошаться і при настанні холодів впадають в сплячку.

З настанням сонячних днів, коли житло добре прогрівається, або при обігріві приміщення побутовими приладами мухи прокидаються, іноді завчасно. Вони виповзають зі схронів і рухаються до джерела тепла.

Вони виповзають зі схронів і рухаються до джерела тепла

муха жигалка

Звідки мухи будинку восени і взимку? Не думайте, що в зимовий період мухи активні в вашому домі і здатні розмножуватися. Всі комахи заповзли ще минулої осені. Деякі успішно знаходять вихід відразу назовні, інші опиняються в приміщенні і приречені на загибель в пастці.

Чому треба знищувати мух?

  • Перш за все, мухи переносять безліч інфекцій, які небезпечні для здоров'я людини. Це погіршує санітарну обстановку в будинку і загрожує захворюваннями його мешканцям
  • Дуже багато мух в будинку створює сприятливу атмосферу для розмноження жуків і тарганів.

Як позбутися від мух в будинку?

Боротися з мухами в будинку має сенс, якщо ви заздалегідь подбали про герметезація вашого житла. Уразливі місця слід шукати в стиках сайдингу, щілинах біля вікон, під карнизом в отворах для входу електричних кабелів.

Герметизація цих ділянок і закладення швів поліпшить ситуацію. Але ефективна боротьба можлива при додатковій обробці інсектицидами, які знищать ожилих комах всередині приміщення.

Можна впоратися з цим полчищем мух за допомогою домашнього пилососа або мухобойки, але ефективніше і зручніше скористатися сучасними засобами. Звичайно, на вікнах і вентиляційних отворах встановлюють москітні сітки , Вони перешкоджають вільному проникненню комах і знижують кількість мух. Кращий засіб від мух в будинку буде залежати від конкретної ситуації. Ми ж розглянемо зараз інсектициди, які заслужили тільки позитивні відгуки серед наших читачів і клієнтів нашого інтернет - магазину.

Аквафумігатори

Це кошти спрямованої дії проти будь-яких комах. Діють швидко і ефективно, так як поширюються по повітрю і проникають в щілини і затишні місця.

Аквафумігатор Раптор

Діє незвично, щоб активувати потрібно виконати певну процедуру. Виготовленню алюмінію контейнер поміщають в ванночку, наповнену водою. При реакції в повітря вивільняється з'єднання отрути, яке проникає крізь панцирну оболонку і паралізує комаха.

характеристика:

  • універсальний, діє проти всіх домашніх комах;
  • еактіная зона 30 кв. м.
  • швидка обробка (вплив 2 години);
  • вартість - від 600 рублів

швидка обробка (вплив 2 години);   вартість - від 600 рублів

прочитати відгуки і купити аквафумігатор Раптор від мух з доставкою по РФ

Все необхідне містить упаковка аквафумігатора. Користувачеві необхідно слідувати інструкції і покинути приміщення на 2 години.

Пастки для мух

Пастки для мух бувають двох типів - пастки-приманки і електричні лампи. І перший і другий варіант передбачає заманювання і знищення комах. В принадах використовуються спеціальні феромони, в лампах - тепло і УФ світло. Серед різноманіття, варто виділити

Віконна пастка для мух SWISSINNO

Оригінальне рішення пасивного знищення мух. Упаковка містить кілька конвертів, які розміщують в кутах вікна. Працює такий пристрій до 2 місяців, поступово заповнюючи мухами.

Паперові конверти представлені в декількох варіантах забарвлення, які можна підібрати під інтер'єр або, навпаки, використовувати малопомітні. Чим більше розмістити таких пасток, тим швидше ви позбудетеся від настирливих мух.

  • Вартість набору пасток - від 350 руб

Вартість набору пасток - від 350 руб

Замовити віконні мухоловки з доставкою по РФ

Електрична ловушкаMO - EL Fan -75

Електрична пастка знешкоджує приміщення від мух в радіусі 15 - 20 метрів. Вентилятор створює тягу і вловлює пролітають поруч мух.

характеристика:

  • Виробництво - Італія
  • потужність 75 Вт
  • Радіус дії - до 20 кв.м
  • вартість - від 9900 рублів

м   вартість - від 9900 рублів

Дізнатися більше та замовити пастку

Пристрій додатково оснащено ультрафіолетовою лампою (в контейнері для спійманих мух), щоб знешкоджувати і стерилізувати спійманих мух, не дозволяючи розмножуватися шкідливим бактеріям. Завдяки цій особливості, пастка рекомендується до застосування в лікувальних і дитячих установах, і підприємствах громадського харчування.

УФ лампа для знищення мух

Позбутися від мух допомагають яскраві світлові пастки. Вони випромінюють інтенсивне світло і привертають мух. Для використання в будинку (квартирі) можна порекомендувати ще один пристрій швейцарської компанії Swissinno

Пастка лампа для мух SWU -15

Пристрій не використовує абсолютно ніяких хімічних речовин і інсектицидів. При роботі не утворюється неприємні запахи. Підключають лампу до електричної мережі і підвішують на висоту 2 метри. Відмінне рішення для житла, де проживають діти і домашні тварини. Ультрафіолетове світло приманює мух, мошкару і мошок, вони потрапляють на металеву сітку під напругою і миттєво гинуть.

характеристика:

  • 100% екологічне засіб
  • площа дії - 15 м.кв
  • вартість - від 5 900 рублів

кв   вартість - від 5 900 рублів

Прочитати відгуки і замовити зі знижкою лампу SWU 15

Не потрібно спеціального і складного догляду. Оглядайте лампу раз в тиждень, щоб очистити сітку і дно лампи від мертвих мух.

Аерозолі та спреї

Швидке і просте засіб, яке зручно використовувати для знищення мух. Не потрібно підготовка і складні маніпуляції для обробки приміщення.

Аерозоль Dr. Klaus

Потужний струмінь здатна проникати в затишні місця в приміщенні і швидко знищувати всіх домашніх паразитів. Розпилюють в кімнаті кілька 10 -15 секунд і залишають приміщення на 30 хвилин. Попередньо закривають вікна і двері, щоб припинити доступ повітря. Через 15-30 хвилин після обробки, провітрити приміщення протягом півгодини.

  • ефективний і ббистродейственний отрута;
  • працює в 2 режимах - розпорошення і потужний струмінь до 3 метрів
  • вартість балона - від 280 рублів

Прочитати детальніше і   купити аерозоль Др Прочитати детальніше і купити аерозоль Др. Клаус від мух

спреї

Спреї - радикальний засіб, коли ступінь зараження приміщення мухами досягає катастрофічесіх розмірів. Концентрований засіб містить мікрокапсули, які при розпилюванні і обробці поступово проникають крізь хітиновий шар на тілі мухи і іншого комахи. Шансів вижити не залишається при використанні ефективного засобу.

GET проти мух

Російська розробка, яка впевнено займає лідируючі позиції. Працює проти всіх відомих паразитів і знищує їх після першого разу. Основна перевага препарату - залишковий ефект після нанесення зберігається протягом 6 місяців. Можна сміливо заявити - це найкраще рішення від мух, якщо комахи не дають вам спокою тривалий час. Добре справляється як з дорослими особинами, так і з личинками.

характеристика:

  • Виробник - Росія
  • Активна речовина - хлорпирифос, 5%
  • Флакона (100 гр) досить для обробки приміщення площею до 100 м2
  • ефективний проти мух, тарганів, клопів, мурах
  • Ціна флакона - від 790 руб

Виробник - Росія   Активна речовина - хлорпирифос, 5%   Флакона (100 гр) досить для обробки приміщення площею до 100 м2   ефективний проти мух, тарганів, клопів, мурах   Ціна флакона - від 790 руб

Прочитати відгуки і купити засіб Get з 15% знижкою

Готують препарат перед проведенням обробки за запропонованою схемою. Безпечно для людини і тварин. Які проживають в квартирі. Ставите питанням, як позбутися від мух в будинку восени, тоді використовуйте сучасні та доступні засоби.

Чому мухи ховаються в вашому домі?
Чому треба знищувати мух?
Чому мухи ховаються в вашому домі?
Чому треба знищувати мух?
Як позбутися від мух в будинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама